People + Passion = Performance + ProfitsTM

Welkom op de website van de Customer Passion Company!

De site voor klantgedreven managers, bedrijven en organisaties die
succesvol willen zijn in customer management, marketing, verkoop,
branding en business development.

Aantal communityleden...elke dag meer!

 
 

Share the Passion! TM

Schrijf u nu in als gratis lid van de Customer Passion Company Community en ontvang regelmatig het marketing e-Zine 'Share the Passion' vol met inspiratie en informatie over winnende strategieen en cases op het gebied van klantgericht ondernemen, marketing, verkoop en customer services.

Business partners

www.mastermind.eu www.marketingindustries.nl www.t-systems.nl www.maximind.nl www.curro.nl

Customer Passion Columns

Onze dienstverlening

 

"The Customer Journey"

Wij bieden onze klanten en relaties een scala van programma’s aan om de reis naar de ultieme klantgedrevenheid te ondernemen. Customer Management programma’s specifiek voor ondernemingen en organisaties en programma’s die gericht zijn op managers en medewerkers. Zie ook onder de tab Programma’s.

Onze doelstelling is om een "door passie gedreven" verandering, vernieuwing en versterking van binnenuit bij de organisatie te realiseren met als doel de klantgerichtheid, klantgedrevenheid, klantbetrokkenheid en de waarde voor de klant aanzienlijk te verhogen en daarmee het rendement van de organisatie.

Wilt u zelf ook deel uitmaken van de groeiende groep professionals van de Customer Passion Community, klik dan hier voor uw gratis inschrijving en ontvang tevens het marketing e-zine  "Share the Passion".