People + Passion = Performance + ProfitsTM

Welkom op de website van de Customer Passion Company!

De site voor klantgedreven managers, bedrijven en organisaties die
succesvol willen zijn in customer management, marketing, verkoop,
branding en business development.

Aantal communityleden...elke dag meer!

 
 

Share the Passion! TM

Schrijf u nu in als gratis lid van de Customer Passion Company Community en ontvang regelmatig het marketing e-Zine 'Share the Passion' vol met inspiratie en informatie over winnende strategieen en cases op het gebied van klantgericht ondernemen, marketing, verkoop en customer services.

Business partners

www.mastermind.eu www.marketingindustries.nl www.t-systems.nl www.maximind.nl www.curro.nl

Customer Passion Columns

Visie & Missie


Onze Visie

People + Passion = Performance + Profits (TM)

Waarde voor alle betrokkenen (stakeholders value): wanneer managers en medewerkers passie, energie en plezier hebben in werk en privé, zullen zij beter presteren wat zal leiden tot een hogere prestatieniveau voor henzelf en aanhoudend hoog winstniveau van de onderneming (shareholders value).

Onze Missie

Het is onze Missie dat wij de leden van onze community informatie en inzichten brengen dat effectieve en succesvolle marketing, verkoop en klantgerichte strategieën gedreven worden door managers en medewerkers van een organisatie die een passie voor de klant hebben omdat zij zich realiseren dat hun klanten en de zaken die zij brengen, de reden van hun bestaan zijn.

Onderstaand model verduidelijkt onze Missie: wanneer de klant echt centraal staat in de organisatie dan is er een interactie van energie en passie tussen de klant en de organisatie, de manager en de medewerker. Deze zullen hun visie, doelen en strategie met elkaar delen en uiteindelijk realiseren met een wederzijds hoog ambitieniveau. Het ultieme concept van co-creation met de klant wordt nu werkelijkheid.

 

Cirkel