People + Passion = Performance + ProfitsTM

Welkom op de website van de Customer Passion Company!

De site voor klantgedreven managers, bedrijven en organisaties die
succesvol willen zijn in customer management, marketing, verkoop,
branding en business development.

Aantal communityleden...elke dag meer!

 
 

Share the Passion! TM

Schrijf u nu in als gratis lid van de Customer Passion Company Community en ontvang regelmatig het marketing e-Zine 'Share the Passion' vol met inspiratie en informatie over winnende strategieen en cases op het gebied van klantgericht ondernemen, marketing, verkoop en customer services.

Business partners

www.mastermind.eu www.marketingindustries.nl www.t-systems.nl www.maximind.nl www.curro.nl

Customer Passion Columns

Over de Customer Passion Company

De Customer Passion Company is een samenwerkingsverband van regisseurs, adviseurs, trainers en business coaches die met passie en plezier bedrijven en organisaties begeleiden in hun reis om een hoger niveau van klantgedrevenheid te bereiken.

De stelling is dat een onderneming beter presteert en een hoger rendement behaalt wanneer allen die in het zakelijke proces betrokken zijn passie voor de klant voelen en tonen en wanneer de bedrijfsprocessen deze passie optimaal ondersteunen.
De long term value van de klant zal daardoor aanzienlijk toenemen wanneer de klant deze passie ervaart en er zelf deel van uit wil maken.

Onze doelstelling is om een "door passie gedreven" verandering en vernieuwing van binnenuit bij de organisatie te realiseren met als doel de klantgedrevenheidheid, klantbetrokkenheid en de waarde voor de klant aanzienlijk te verhogen en daarmee het rendement van de organisatie.

Wilt u zelf ook deel uitmaken van de groeiende groep professionals van de Customer Passion Community, klik dan hier voor uw gratis inschrijving en ontvang tevens het marketing en customer management e-zine "Share the Passion".

Al onze projecten en al onze activiteiten zijn gebaseerd op de vier Merkwaarden van de Customer Passion Company.  In het Engels de Brand Values:

  • Passionate Professionalism
  • Energetic
  • Personal
  • Memorable Experiences