People + Passion = Performance + ProfitsTM

Welkom op de website van de Customer Passion Company!

De site voor klantgedreven managers, bedrijven en organisaties die
succesvol willen zijn in customer management, marketing, verkoop,
branding en business development.

Aantal communityleden...elke dag meer!

 
 

Share the Passion! TM

Schrijf u nu in als gratis lid van de Customer Passion Company Community en ontvang regelmatig het marketing e-Zine 'Share the Passion' vol met inspiratie en informatie over winnende strategieen en cases op het gebied van klantgericht ondernemen, marketing, verkoop en customer services.

Business partners

www.mastermind.eu www.marketingindustries.nl www.t-systems.nl www.maximind.nl www.curro.nl

Customer Passion Columns

Erik van Maanen

'Nothing succeeds like success!' ... een typisch Amerikaanse holle frase of een waarheid als een koe? Kijken we naar de arbeidsmarkt dan ben ik ervan overtuigd dat deze uitspraak absoluut waar is.

Maar wat maakt dan dat iemand succesvol is in een bepaalde functie. Vanzelfsprekend is dit een combinatie van factoren. In eerste instantie is het kennis- en ervaringsprofiel dat iemand heeft opgebouwd zeer belangrijk voor succes. Vervolgens is zijn of haar (actief en passief) relatienetwerk van groot belang, maar het zijn mijns inziens vooral de persoons- en gedragskenmerken die echt het verschil maken.

Met name de mate waarin iemand voortdurend gemotiveerd en gedreven is om de gestelde doelen te bereiken is van wezenlijk belang. Dit geldt in het bijzonder indien het onverwacht niet gaat zoals men had gehoopt. Lukt het om optimistisch te blijven ondanks periodes van serieuze tegenslag, stress en frustratie? Personen die met passie (lees: met ‘vuur en verve’, met gedrevenheid) hun uitdagingen aangaan, die sterk gemotiveerd zijn om hun uitdaging succesvol te volbrengen en die niet rusten totdat de doelstellingen zijn gerealiseerd, zijn sterk in het voordeel.

Gepassioneerde mensen zijn ongetwijfeld eerder aantoonbaar succesvol geweest in vergelijkbare posities en zullen naar verwachting ook een eventuele nieuwe baan tot een groot succes maken. Als gespecialiseerd Werving- en Selectiebureau doen wij zorgvuldige voorselecties en zijn het dus altijd de ervaren en gepassioneerde professionals die wij aanbevelen bij onze opdrachtgevers.

Erik van Maanen, Consultant
QP – Qualified Professionals B.V.
 
Reacties: evanmaanen@qpmail.nl